Olympiavoittaja Samppa Lajunen puhujavieraana tänään Raision miestenillassa

RAISIO. Samppa Lajunen kertoo ajatuksiaan urheilusta, uskosta ja elämästä lokakuun miestenillassa Raision seurakuntatalolla keskiviikkona 23. lokakuuta kello 18. Illan ohjelma päättyy iltapalatarjoiluun. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja myös iltapala on maksuton.

Samppa Lajunen voitti urallaan yhdistetyn hiihdon tähtiurheilijana kolme olympiakultaa, kaksi olympiahopeaa ja useita muita arvomitaleita sekä muun muassa yhdistetyn maailmancupin jo 17-vuotiaana. Saavutettuaan menestystä eri alueilla hän ajautui toteamaan, etteivät menestys, varallisuus ja kunnia kuitenkaan tuo pysyvää onnea elämään.

Miesteniltoja järjestetään muutaman kerran vuodessa. Niissä käy runsaasti eri-ikäisiä miehiä niin Raisiosta kuin muiltakin paikkakunnilta ja kaikki ovat tervetulleita mukaan. Yksi osallistujista on Joel Hallikainen, joka myös vastaa illan musiikista ja kuuluu seurakunnan miesteniltoja suunnittelevaan vapaaehtoisporukkaan.