Liikennevaloja pois käytöstä Raision kantatie 40:llä 24.10. alkaen

LIIKENNE. ITM Finland Tieliikennekeskus tiedottaa, että Raision kantatie 40 liikennevalojen ohjauskojeiden vaihtotyöt käynnistyvät torstaina 24.10. ja jatkuvat sunnuntaihin 27.10. saakka. Vaihtotöiden aikana liikennevalot ovat poissa toiminnasta ja tällöin liikenteessä pätevät normaalit väistämissäännöt.

Liikennevalojen ohjauskojeiden vaihtotyöt aloitetaan alla olevan aikataulun mukaisesti ja valot ovat kaikissa liittymissä pois toiminnasta sunnuntaihin 27.10. saakka. Töitä tehdään torstaina 24.10. liittymässä Soliniuksenkuja–Martinkatu–Nesteentie, perjantaina 25.10. liittymässä Alhaistentie–Juhaninkuja–Nesteentie, lauantaina 26.10. liittymässä Voudinkatu/Nesteentien etl ramppi ja Raisiontie–Nesteentie sekä sunnuntaina 27.10. liittymässä Kt40 Itäinen ramppi–Petterinpellontie. Kaikkien edellämainittujen liittymien liikennevalot ovat pois käytöstä 27.10. asti.

Sunnuntaina liikennevalojen käyttöönotto aloitetaan Raisiontien ja Nesteentien liittymästä eteenpäin siten, että kaikki liikennevalot saadaan toimintaan vielä saman vuorokauden aikana. Sunnuntain liikennevalojen käyttöönotosta on ajoittaista hidastetta liikenteelle.

Raision kantatie 40 liikennevalojen ohjauskojeiden vaihtotöissä vanhentuneet huonosti toimivat ja varaosasaatavuudeltaan elinkaaren päässä olevat liikennevalojen ohjauskojeet korvataan nykyaikaisilla liikennevalojen ohjauskojeilla, jotka mahdollistavat joustavamman liikennevalojen ohjaamisen sekä liittämisen nykyaikaisiin liikennevalojärjestelmiin.