Skappeli täyttää 1 vuotta lauantaina

TURKU. Skanssin kauppakeskuksessa sijaitseva perheiden kohtauspaikka Skappeli viettää 1-vuotissyntymäpäiväänsä lauantaina 14. syyskuuta klo 10–16. Skappelin tiloissa voi synttäripäivänä paitsi leikkiä ja touhuta, myös muun muassa osallistua Skappelin synttärikortin tekoon, herkutella syntymäpäiväkakulla ja moikata Hilda ja Hulda kirkonrottia, jotka touhuavat päivän ajan ympäri Skanssia.

Alle kouluikäisille Skappeli järjestää yhteistyössä City Hero Challengen kanssa liikuntarasteja klo 10–15. Liikuntarastit ovat erillisessä tilassa Skanssin ensimmäisessä kerroksessa vastapäätä Sol-pesulaa.

Skappelin voi myös lauantaina tulla tapaamaan tilan yhteistyökumppaneita: Turun seudun mameja, Kantoliinayhdistys ry:n Turun paikallisjaostoa sekä Turun seudun monikkoperheet ry:tä.

Skappelin syntymäpäiväjuhlallisuudet eivät kuitenkaan rajoitu vain viikonloppuun. Maanantaista lauantaihin perheet voivat osallistua Skappelissa arvontaan, johon Skanssin liikkeet ovat lahjoittaneet palkintoja. Arvonta suoritetaan joka päivä kello 15.