Rodrigo lopettaa Paimion Hakan valmennuspäällikkönä

JALKAPALLO. Paimion Hakan valmennuspäällikkö Rodrigo Martins Vazin kahden vuoden työsopimus päättyy kauden lopussa sopimuksen mukaan.

– Olemme saaneet Hakassa nauttia Rodin valmennusosaamisesta, innostavuudesta sekä uusista ideoista kahden vuoden ajan kertoo Hakan jalkapallojaoston puheenjohtaja Tero Lahti.

– Emme kuitenkaan päässeet neuvotteluissa sopimuksen yksityiskohdista, joten yhdessä Rodrigon kanssa sovimme, ettemme käytä sopimuksen optiovuotta jatkaa Lahti.

Rodrigo kiittää Paimion Hakaa mahdollisuudesta tulla valmentamaan Suomeen ja Paimioon.

– Vuodet Paimiossa ovat olleet hienoja ja opettavaisia monella tavalla. Paimio jää sydämeeni kaupunkina, jossa on hyviä ihmisiä ja innostuneita pelaajia kommentoi Rodrigo.

– Tavoitteenani on edelleen tulla hyväksi valmentajaksi ja neuvottelut valmennusuran jatkumisesta Suomessa ovat käynnissä, hän jatkaa.

Hakan johtokunta on yhdessä Rodrigon kanssa aloittanut suunnittelemaan, miten Rodrigon työt jaetaan seurassa.

– Viimeisenä kahtena vuotena Rodrigon johdolla olemme kehittäneet pelaajien henkilökohtaisia taitoja sekä valmentajien yhteistyötä. Tämä työ jatkuu seurassa Rodrigon suunnitelmiin pohjalta, kertoo Lahti.

– Olen myös jo keskustellut ensivuoden Mika Ojala futiskoulun ohjaamisesta Rodrigon kanssa, kertoo Lahti Hakan ensi kauden suunnitelmista.

Haka kiittää Rodrigoa erinomaisesta työstä seuran ja pelaajien kehittäjänä ja toivottaa hänelle menestystä valmentajapolulle ja elämään.