Lietolaista Henna Takataloa esitetään Keskustanuorten puheenjohtajaksi

Liedon kunnanvaltuutettu Henna Takatalo haluaa Keskustanuorten puheenjohtajaksi.

Nyt tai ei koskaan!” Keskustanuorten uusi puheenjohtaja valitaan Keskustanuorten liittokokouksessa Savonlinnassa 25.–27. lokakuuta. Lietolainen Henna Takatalo on ehdolla tosissaan.

POLITIIKKA. Varsinais-Suomen Keskustanuoret esittävät lietolaista Henna Takataloa Keskustanuorten puheenjohtajaksi.

Takatalo on määrätietoinen ja asiakeskeinen poliitikko, joka ottaa huomioon kaikkien mielipiteen. Hän on kokenut nuorkeskustalainen ja tekee päätöksen faktojen pohjalta tunteella, Varsinais-Suomen Keskustanuoret perustelevat.

Henna on viimeisten vuosien aikana kasvanut tarmokkaaksi vaikuttajaksi niin paikallispolitiikassa kuin keskustajärjestöissä. Vaikka eduskuntavaalit olivat hankalat, teki Henna nousujohteisen kampanjan, jossa osoitti olevansa valmis isoille politiikan areenoille. Keskustanuoret saavat Hennasta karismaattisen ja sanavalmiin puheenjohtajan, kommentoi Varsinais-Suomen Keskustanuorten johtokunnan jäsen Kenneth Sundberg.

25-vuotias Henna Takatalo on yrittäjä sekä maanviljelijä, joka on tällä hetkellä monella vaikuttamisen tasolla mukana. Hän toimii tällä hetkellä Varsinais-Suomen Keskustanuorten puheenjohtajana, kunnanvaltuutettuna Liedossa sekä Liedon Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtajana. Lisäksi Takatalolla on monia muita luottamustoimia järjestöissä ja kuntapuolella.

Keskustanuorten puheenjohtajan tehtävä on ollut minulle kaukainen haave, jota kohti olen mennyt askel askeleelta. Nyt olen saavuttanut hetkeni elämässä, jolloin haluan toteuttaa unelmani. Ajattelen, että aikani on nyt tai ei koskaan, Takatalo kertoo ajatuksistaan.

Haluan olla tekemässä Keskustanuorista sellaista järjestöä, jossa joka ikinen haluaa olla mukana. Haluan, että Keskustanuorista hehkuu asioihin vaikuttamisen palo, sanoo Takatalo täynnä intoa kampanjakierrokselle sekä tulevaan liittokokoukseen.