Laitilan kaupungintalon kokoushuoneet nimettiin kylien mukaan

LAITILA. Laitilan kaupunginhallitus on kokouksessaan 9. syyskuuta valinnut Laitilan kaupungintalon valtuustosalille ja kokoushuoneille nimet. Aiemmin kokoushuoneet on erotettu toisistaan käyttämällä niistä tilanumeroita. Keskusteluissa on kuitenkin noussut esille, että kaupungintalon kokoushuoneille voisi antaa tunnistettavat nimet, jotka kuvaisivat Laitilaa. Yhtenä ehdotuksena oli tilojen nimeäminen Laitilan kylien mukaan, minkä mukaisesti hallitus kokouksessaan arpoikin tiloille nimet.

Kokoushuone, jossa kaupunginhallitus pitää kokouksensa, sai nimekseen Silo. Muut kaupungintalon toisessa kerroksessa sijaitsevat kokoushuoneet saivat nimekseen Soukainen, Kovero ja Lausti. Ensimmäisen kerroksen kokoustila nimettiin Kusniksi ja ensimmäisessä kerroksessa myös sijaitseva kahvio- ja ruokatila sai nimekseen Haukka. Kokoustilana käytettävä kellarikerroksen takkahuone sai nimekseen Ytö. Valtuustosalia kutsutaan jatkossa Laitila-saliksi

Päätöksen myötä kaupunginhallitus toivoo tiloille vakiintuvan nämä nimet, jotka jäävät mieleen paremmin kuin aiemmin käytössä olleet numeraaliset tunnisteet. Kaupungintalon kokoustilat ovat ulkopuolistenkin käyttäjien varattavissa maksua vastaan. Varaukset tehdään kaupungintalon Asiointipiste Avituksen kautta.