Väistötiloja ei saatu valmiiksi ajoissa – Lausteen koulun oppilaat aloittavat lukuvuotensa Ruiskadulla

TURKU. Lausteen koulun väistötilaratkaisuksi kilpailutettu tilaelementti on myöhästynyt aikataulullisesti Cramo Adapteo Oy:n toimitusvaikeuksien vuoksi. Tilojen piti sopimuksen mukaan valmistua 1.8.2019, mutta viime viikolla tilaelementtitoimittaja ilmoitti väistötilojen olevan kokonaisuudessaan valmiit vasta 2.9.

Hätäratkaisuksi on nyt suunniteltu Lausteen koulun aloittavan toimintansa Ruiskatu 8 kiinteistössä, joka on ollut osin tyhjillään odottamassa syyskuun lopussa alkavia toiminnallisia muutostöitä. Lausteen koulu toimii siis Ruiskadulla 14.8. alkaen syyskuun alkupuolelle saakka. Kuljetukset koululaisille järjestetään tarpeen mukaan Lausteelta Ruiskadulle.

Lausteen koulun oppilaiden huoltajia on informoitu asiasta Wilmassa.