Pikku Kakkosesta tuttu Siina Hirvonen laulattaa lapsia Naantalissa lauantaina

NAANTALI. Lauantaina 31. elokuuta järjestetään Naantalin seurakuntakeskuksessa (Piispantie 2) klo 13 lastenkonsertti. Pikku Kakkosestakin tuttu Siina Hirvonen tulee laulattamaan ja leikittämään lapsia orkesterinsa kanssa.

Lastenmusiikkiorkesteri Siina & Taikaradio on konsertoinut jo yli 10 vuotta ympäri Suomea. Siina on koulutukseltaan muusikko, musiikkipedagogi (AMK) ja musiikkileikkikoulunopettaja.

Laulubussi matkustaa -konsertissa lähdetään retkelle, jossa kaikki pääsevät mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin. Penkin alta voi löytyä salamatkustajia tai bussi voi viedä vaikka keskelle suurkaupunkia. Voit myös joutua keskelle sammakoiden lystikästä hyppelyä. Taikaradio trion akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa niin tuttujen kuin uudempienkin laululeikkien sävelin.

Taivas varjele – taas mennään! -tapahtuma on lapsiperheille, koululaisille ja nuorille suunnattu Naantalin seurakunnan syksyn starttipäivä. Konsertin jälkeen klo 14–16 on seurakuntakeskuksen pihalla luvassa monenlaista touhua vähän vanhemmillekin lapsille ja nuorille, mm. katuliitumaalausta, pihapelejä, salibandyä, korista ja makkaran paistoa. Nuortentila Dipoli on auki mm. biljardin, pienoismallien ja lautapelien merkeissä.

Tapahtuman järjestää Naantalin seurakunnan kasvatustyö ja se on maksuton. Pysäköintitilaa ei tapahtuman aikana ole seurakuntakeskuksen pihassa.