Kolmonen kuumenee – SeutuTV lähettää jalkapalloa taas keskiviikkona

FC Inter2 – Maskun Palloseura ke 14.8. klo 18

JALKAPALLO. Länsi-Suomen piirin Kolmosessa riittää jännitettävää sekä kärkisijoilla että mahdollisten sarjasta putoavien joukossa. Sen vuoksi SeutuTV lähettää suorana Kuukauden otteluiden lisäksi syksyn mittaan myös pari muuta kiinnostavaa peliä.

Ensimmäinen bonuspeli on jo huomenna keskiviikkona 14. elokuuta pelattava FC Inter2 – Masku. Pelin kick off on Turun Urheilupuiston Yläkentällä kello 18 ja lähetys alkaa kello 17.55:

Panokset Interin reservijoukkueen ja Maskun ottelussa ovat todella korkeat. Kotijoukkue FC Inter2 kärsi viime kierroksella kirvelevän 2–0 tappion niin ikään nousua hamuavan Pargas IF:n vieraana ja samalla Inter jäi sarjakärki-Peimarista viiden pisteen päähän. Maskukin on Interiä nyt neljä pinnaa edellä ja käytännössä FC Inter2 on lähes pakkovoiton edessä, jotta nousumahdollisuus ei siltä karkaa liian kauas. Viiden kärkijoukkueen keskinäiset ottelut nousevat tässä vaiheessa sarjaa merkittävään arvoon. Viime perjantain PIF -tappio katkaisi Interin peräti kymmenen tappiottoman pelin putken.

Masku on sarjakakkosena vain pisteen Peimarin perässä ja tasapisteissä PIF:n kanssa. Sanomattakin on selvää, että myös Maskun on otettava keskiviikon pelistä voitto. Viime viikon kierroksella Masku teurasti kotonaan SoVo:n peräti 7-1, mutta keskiviikon vastustaja ei taatusti anna pelinsä lopahtaa somerolaisten tavoin. Masku on tehnyt sarjassa eniten maaleja, joten Inter -puolustus joutunee Yläkentällä koville. Masku on myös sarjassa ainoa joukkue, joka ei vielä ole hävinnyt yhtään ottelua, mutta rasitteena sillä on sarjassa eniten, peräti kahdeksan, tasapelejä.

Kevätkierroksen pelissä Maskussa kotijoukkue oli maalein 4–2 parempi. Vihreävalkoisista verkkoa heiluttivat tuolloin Kari-Pekka Koivunen, Niclas Forss kaksi kertaa ja Samuli Mikkonen. Interin reserviryhmästä maalinteossa toukokuun alun keskinäisessä taistossa onnistuivat Dima Aho ja Hushyar Aftab pilkulta.

FC Inter2:n loppukauden ohjelma näyttää paperilla hieman maskulaisia helpommalta, sillä kärkiviisikon joukkueista se kohtaa enää kotonaan Peimari Unitedin. Masku sen sijaan kohtaa seuraavista viidestä ottelusta neljässä sarjan kärkipään ryhmät. Toki tilannetta helpottanee se, että vain Inter2 -peli on vieraskentällä, mutta muut (PIF 23.8., FC Åland 31.8., Peimari 13.9.) Masku saa koti-Taponkedolle.