HLBTIQ+ -lyhytelokuvanäytös Raision kirjastossa

RAISIO. Turku Pride -viikkoa vietetään 19.8 – 25.8. Sen kunniaksi valkokangas muuttuu Raision kirjastossa sateenkaarevaksi. Raision kaupungin kulttuuritoimi ja Vinokino järjestävät yhteistyössä maksuttoman Pridekino-lyhytelokuvanäytöksen Raision kirjaston Martinsalissa tiistaina 20.8. klo 18–19.30. Pridekinossa esitetään HLBTIQ+ -aiheisia lyhytelokuvia. Elokuvien ikäraja on K-12.

Pridekinossa on tänä vuonna tarjolla draamaa ja dokumenttia. Elokuvat on aiemmin esitetty BFI Flare –elokuvafestivaalilla. Tämän vuoden ohjelmistossa nähdään mm. Lucie Rachelin nuoren naisen ja tämän transsukupuolisen vanhemman suhdetta käsittelevä omaelämänkerrallinen dokumentti Where Are We Now ja Jake Grafin draamaelokuva Change, jossa vaimonsa kuolemasta masentunut keski-ikäinen Trevor löytää uutta toivoa elämäänsä tavatessaan puistonpenkillä Amir-nimisen miehen.

Turun seudun Seta ry:n järjestämä Vinokino on Suomen ainoa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tarinoihin keskittyvä elokuvafestivaali.

Elokuvat ovat englanninkielisiä, eikä niissä ole tekstitystä.