Maskun Yrittäjät mukaan Kurkkumarkkinoiden taustatiimiin

Kurkkumarkkinat vuonna 2016. Seutusanomien kuva-arkisto.

MASKU. Askaisten Kurkkumarkkinoita vietetään taas lauantaina 10. elokuuta kello 10–15 perinteisin menoin Pöyhösen pellolla osoitteessa Askaistentie 882.

Kurkkumarkkinoita on järjestetty vuodesta 1984 alkaen. Markkinat keräävät vuosittain jopa 4 000 kävijää. Markkinoiden järjestäjänä toimii Askaisten Kurkkuseura ry, mutta tänä vuonna tiimiin liittyy myös Maskun Yrittäjät ry. Tarkoituksena on vahvistaa markkinoiden taustajoukkoja ja laajentaa näytteilleasettajapohjaa.

Markkinat halutaan edelleen pitää maskulaisena tapahtumana ja myyjien edellytetään edelleenkin omaavan jonkinlaisen sidoksen Maskuun.

– Kun meille tarjottiin mahdollisuutta olla mukana näin perinteisessä tapahtumassa, ei asiaa kauan pohdittu. Katsoimme kyseessä olevan kunnia-asia. Haluamme olla mukana varmistamassa perinteikkäiden markkinoiden jatkuvuutta, toteaa Maskun Yrittäjien puheenjohtaja Mika Nikula.