Naantalilainen Anamaria Rusi julkaisee uutta musiikkia

With Me Comes the Night -sinkku julkaistaan 20.6.

Anamaria Rusi
Suomen parhaaksi kesäkaupungiksi Naantalia kuvaileva Anamaria Rusi julkaisee With Me Comes the Night -singlensä 20. kesäkuuta. Kuva: Studio Marika Kiviharju / Anamaria Rusi Official.

MUSIIKKI. The Voice of Finlandista tutuksi tullut naantalilainen laulajatähti Anamaria Rusi ehti keikkakiireiden keskellä kertoa Turun Seutusanomille kesän kuulumisiaan.

Anamaria saapui vastikään laulukeikoilta Turkin Alanyasta, jossa hän oli viihdyttämässä lomalaisia suuressa hotellikompleksissa. Varsinaista kesälomaa Rusi ei pahemmin ehdi viettämään.

– Koko kesä menee keikkaillessa ympäri Suomea. On ihana päästä tutustumaan kesäiseen Suomeen ja tapaamaan ihmisiä, hän kertoo.

Lisäksi alkuvuosi ja kevät on vierähtänyt studiolla valmistellessa uusia kappaleita. Anamaria julkaisee 20. kesäkuuta uusimman singlensä, With Me Comes the Night, jonka tuotannosta vastaa kaarinalainen Precious Records. Englanninkielisessä kappaleessa featuroi Anamarian kanssa suomenkielellä kovassa nousussa oleva turkulaisräppäri Eliitti.

– Halusin tehdä huolettoman, kesäisen bilebiisin. Olin pitkään miettinyt, miten saisin yhdistettyä englannin- ja suomenkielen, kunnes puhuin tuottajalleni ja keksimme pyytää mukaan superlahjakkaan Eliitin. Luvassa on jotain aivan uutta musiikkimarkkinoille, laulajatar innostuu.

Keikkakalenteri on lähes täynnä tällä hetkellä loppuvuoteen asti ja seuraavan kerran kotiseuduillaan Naantalissa Rusi keikkailee 2. elokuuta, jolloin hän nousee Naantalin Cafe Amandiksen lavalle. Miten laulaja sitten rentoutuu ja nauttii kesästä?

– Paras tapa nauttia kesästä on meren rannalla Naantalissa. Rakastan merta ja aurinkoa ja Naantalista löytyy kumpaakin. Onhan Naantali Suomen paras kesäkaupunki, hän päättää.