Kärkijoukkueet kohtaavat Maskussa, suora lähetys jälleen Turun Seutusanomien nettisivuilla

Niclas Forss on osunut Maskun paidassa jo viidesti alkukauden aikana.

JALKAPALLO. Länsi-Suomen Kolmosen kesäkuun Kuukauden Ottelussa kohtaavat perjantaina Maskussa paikallinen Palloseura ja Salon Wilpas. Kolmosen kärkijoukoissa, Masku kakkosena ja Wilpas vain pisteen perässä neljäntenä, viihtyvät ryhmät taistelevat tärkeistä sarjapisteistä Taponkedon kentällä kello 18.30 alkaen. Suora lähetys ottelusta alkaa Turun Seutusanomien nettisivuilla varttia ennen pelin alkua.

Masku keikkuu sarjassa ennen viikonlopun kierrosta toisena, vain kaksi pistettä Peimari Unitedin perässä, mutta aivan tyytyväisiä Maskussa ei sarjan alkuun olla.

– Sarja ei ole alkanut meiltä ihan ennakko-odotusten mukaan. Neljä turhaa tasuria, jotka olisi pitänyt voittaa, mutta toisaalta Paraisilta “voitettiin” yksi piste, pohtii Maskun päävalmentaja Kari Hagelberg.

Kuukauden ottelun vierasjoukkue Wilpas lähtee peliin kolmen voitottoman ottelun putkessa. Näistä kaksi viimeistä peliä on päättynyt tappioon.

Päävalmentaja Markus Aho ei kuitenkaan ole huolissaan tilanteesta.

– Sarjakausi on käynnistynyt ihan odotustemme mukaisesti. Meillä on hyvä talvi alla ja runko pitkälti pysynyt ennallaan ja jo valmiiksi hyvään pakettiin ollaan saatu muutama hyvä ”täsmäpelaaja”, miettii Aho.

Suora lähetys Turun Seutusanomien nettisivuilla siis alkaa kello 18.15.