Henrikinkirkolla vietetään kaupunkijuhannusta

SEURAKUNTA. Henrikinseurakunta järjestää Henrikinkirkolla juhannusjuhlan perjantaina 21. kesäkuuta kello 16 alkaen. Kirkon Ruususalissa vietetään virsivarttia kanttori Hanna Pelkosen johdolla kello 16.30 ja kello 17 lauletaan suveen sopivia lauluja, sekä kuullaan ja kerrotaan kesäisiä tarinoita. Mukana laulamassa ja laulattamassa on sopraano Sini Tornberg. Juhannusjuhla päättyy kello 18 juhlalliseen lipunnostoon ja lauluesitykseen.

– Meillä on järjestetty jo useamman vuoden ajan oma juhannusjuhla, joka palvelee hyvin heitä, jotka eivät halua, jaksa tai voi matkustaa seurakuntien yhteiseen juhannusjuhlaan Maarian pappilaan. Juhlassamme on yleensä ollut runsaasti eri-ikäisiä ihmisiä, kertoo Henrikinseurakunnan vt. kirkkoherra, kappalainen Toni Pätsi.

Juhlassa myydään lähetyksen hyväksi myös pientä syötävää. Tarjolla on muun muassa kahvia ja pullaa, sekä falafel-leipiä ja tietysti grillimakkaraa. Myytävien tuoton seurakunta ohjaa kokonaisuudessaan lähetystyölle.

Juhannusjuhla on kaikille avoin, eikä siihen tarvitse ilmoittautua erikseen. Kirkon pihalta löytyy runsaasti parkkipaikkoja.