Poliisi kaipaa havaintoja Raisiossa tapahtuneesta ryöstöstä

POLIISI. Poliisi kaipaa havaintoja Raisiossa Jänispolulla torstaina 9.5.2019 noin kello 21.00 tapahtuneeseen ryöstöön. Talon asukkaan mukaan tuntematon mieshenkilö oli tullut Jänispolulla sijaitsevan omakotitalon sivupihalle ja nähnyt kuinka hän raahaa asukkaan polkupyörää portista ulos. Tämän jälkeen asukas oli mennyt miehen luo ja kehottanut jättämään polkupyöränsä ottamatta. Tekijällä oli ollut kädessään puuvartinen hakku, jonka hän oli nostanut lyömisasentoon uhaten asukasta. Tämän jälkeen tekijä oli poistunut paikalta Naalinpolulle.

Tekijän tuntomerkit: vaaleaihoinen ja vaaleahiuksinen mies, ikä noin 30 vuotta, yllään tumma t-paita sekä musta selkäreppu, päässä musta lippalakki. Tekijä poistui paikalta asukkaan mustalla miesten polkupyörällä, jossa hopealla kirjoitettu pyörän merkki Jupiter.

Kaikki havainnot tekijästä pyydetään välittämään Lounais-Suomen poliisilaitokselle osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi