Lukiolaisten Mieletön Nousiaisten historia -komedia palaa estradille

Nousiaisten historia muuttuu yhä mielettömämmäksi

Mieletön Nousiaisten historia
Kuva: Nousiaisten lukio.

NOUSIAINEN. Nousiaisten lukion opiskelijat paljastavat vankkumattoman sivistyksensä voimalla näkemyksensä Nousiaisten historian vaiheista aina piispasta potkukelkkaan. Pikakelauskomediaa Mieletön Nousiaisten historia esitetään Nousiaisten työväentalolla perjantaista sunnuntaihin 17. – 19. toukokuuta.

– Kyseessä on päivitetty versio Suomi 100 -juhlavuoden produktiosta. Mieletön Nousiaisten historia on valmistunut eri oppiaineiden, kuten esimerkiksi ilmaisutaidon sekä media- ja bändikurssin, yhteistyönä, kertoo äidinkielen lehtori Kaisa Ylitalo.

Liput maksavat kymmenen euroa sisältäen munkkikahvit. Tiedustelut esityksistä: mieletonnousiaistenhistoria[at]gmail.com.