Emma Teatterin kesäkomediana Heideken

Heideken-näytelmää esitetään Emma Teatterissa, Naantalissa 29.5. alkaen. Kuva: Turun Kaupunginteatteri ja Emma Teatteri.

TEATTERI. Turun Kaupunginteatterin verkko- ja viestintäkoordinaattori Emmi Kantosen mukaan Naantalin Kailon saaressa sijaitsevassa Emma Teatterissa 29. toukokuuta ensi-iltansa saava Heideken pureutuu kotiseuturakkauteen sekä aitoon turkulaisuuteen.

– Heideken on aikuisille suunnattu komedia näytelmä, joka sukeltaa aitoturkulaisuuden ytimeen. Komedian ovat kirjoittaneet näytelmäkirjailija–dramaturgi Satu Rasila ja Vuoden turkulaiseksi 2018 valittu Miska Kaukonen. Esityksen ohjaa Pentti Kotkaniemi. Katetulla ulkoilmanäyttämöllä seikkailevat näyttelijät Teemu Aromaa, Iikka Forss, Hilma Kotkaniemi ja Tom Petäjä. Nämä neljä näyttelijää esittävät yhdessä kymmeniä eri roolihenkilöitä.

Teatterielämyksiä on luvassa tuttuun tapaan myös lapsille: Tämän kesän Muumi-esityksinä nähdään Niisku ja suuri lentokilpailu ja Muumilaakson naamiaiset. Muumi-esitykset on ohjannut Pauliina Salonius ja näyttelijät ovat Muumimaasta tuttuja muumihahmoja.

Kiia Marttila
Kirjoittaja suorittaa työharjoitteluaan Turun Seutusanomissa.