Naantalin kirjaston paluu Tullikadulle – uudistuneet tilat ovat käytössä 20.5. alkaen

Seutusanomien kuva-arkisto.

NAANTALI. Naantalin pääkirjasto palaa Tullikadulle Tuulensuunkadun väistötilasta. Pääkirjasto on suljettuna muuton vuoksi perjantaista 10. toukokuuta lähtien ja avautuu maanantaina 20. toukokuuta kello 12. Lähikirjastot palvelevat muuton aikana normaalisti.

Kirjasto palaa entisiin tiloihin toiseen kerrokseen. Remontin aikana kakkoskerroksen tiloissa on uusittu wc-tilat ja tehty ilmastointien läpivientejä ja muita teknisiä töitä. Alakertaan remontoitavat uudet tilat valmistuvat syksyllä.

Varauksia voi tehdä verkkokirjastossa myös muuton aikana, mutta varaukset voi noutaa vasta 20.5. lähtien Tullikadulta.

Samalla pääkirjaston aukioloajat palautuvat entiselleen ma–to 12–19, pe 12–16 ja la 10–14. Kesäaukioloajat alkavat 1. kesäkuuta. Kesällä aukioloajat ovat muuten samat, mutta kirjasto on kiinni lauantaisin.