Paraisilla kisattiin viikonloppuna sulkapallojunnujen mestaruuksista

Ylimmällä palkintopallilla ovat tyttöjen U13-sarjan nelinpelin kultaa voittaneet Paraisten Badmintonin Jasmin Silvola (takana) ja ESB:n Tuulia Santalahti. Kuva: Petri Nummi.

SULKAPALLO. Viikonloppuna Paraisilla pelatuissa sulkapallon 17–15 SM- ja ikäluokkamestaruuskisoissa oli vahva paikallisedustus. Paraisten Badmintonin järjestämä kilpailu pelattiin 23.–24. maaliskuuta Paraisten urheilu- ja nuorisotalolla eli tuttavallisemmin PUNTissa.

Paraisten Badmintonin Jasmin Silvola voitti tyttöjen U13-sarjan nelinpelin kultaa parinaan Tuulia Santalahti (Tapion Sulka). Silvola saavutti myös SM-hopeaa sarjansa sekanelinpelissä parinaan Akseli Nummi Raision Sulkapalloilijoista.

Kaarinalaisen Sulkapalloseura Clearin Jussi Soraluoma taisteli tiensä tuplamestariksi molemmissa nelinpeliluokissaan XD U11 ja BD U11eli pojat U11 ja sekanelinpeli U11 -sarjoissa.

Raision Sulkapalloilijoita kisoissa edustanut Akseli Nummi voitti henkilökohtaisen mitalin SM hopeaa poikien kaksinpelin U13-sarjassa, voittaja oli Tapion Sulan Oliver Oldorff.

Tiistaina 26.3. kello 9.40 artikkeliin korjattu Tuulia Santalahden seuraksi Tapion Sulka.