Iloa ja valoa sanoin ja sävelin

RAISIO. Kevään viimeisessä Ilta sinulle -tilaisuudessa 3. huhtikuuta kello 18 teemana on ”Pieni ihminen suuren Jumalan kämmenellä”. Pohdintoja tehdään musiikin ja sanojen kautta. Mukana on laulu- ja soitinryhmä Ilo ja Valo sekä kanttori Jukka Saarinen.

Raision seurakuntatalolla järjestettävä Ilta sinulle on kaikille avoin illanvietto, jossa käy sekä miehiä että naisia Raisiosta ja lähiseudulta. Ohjelmassa on aina musiikkia, puhetta, iltapalatarjoilu ja aikaa tavata tuttuja ja tutustua. Iltojen suunnittelusta, tarjoiluista ja muista järjestelyistä vastaa seurakuntalaisten vapaaehtoistiimi.

Illat ovat olleet suosittuja ja suuren osallistujamäärän vuoksi seurakuntatalon parkkipaikat täyttyvät yleensä nopeasti, mutta auton voi jättää myös kirkonpuoleiselle pysäköintialueelle.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja myös iltapala on maksuton.