Paraisten saariston elämykset kootusti verkossa

Seutusanomien kuva-arkisto.

PARAINEN. Uusi Doerz Local -aluesivusto toimii verkkokauppana, josta kävijät voivat löytää kootusti saariston aktiviteetteja ja palveluita.

– Näihin tarpeisiin halusimme vastata tarjoamalla alueemme yrityksille sivuston, joka mahdollistaa aktiviteettien ja elämysten myynnin verkossa online. Valitsimme yhteistyökumppaniksi Doerz Local -aluesivuston, joka tekee myymisen ja ostamisen helpoksi tämän päivän työkaluilla, kertoo Paraisten matkailukoordinaattori Niina Aitamurto.

– Oli mahtavaa päästä luomaan sisältöä yhdessä paikallisten yritysten ja yrittäjien sekä Paraisten kaupungin aktiivisen matkailutiimin kanssa. Referenssinä Parainen ja saariston matkailupalvelut ovat meille maailmanluokkaa! Tämä on meille keissinä mielenkiintoinen myös siksi, että normaalitapauksessa sisältömme olisi paikallisten yksityishenkilöiden tuottamaa. Tällä mallilla olemme mukana mielenkiintoisessa markkinassa, jossa helppokäyttöiselle ja käyttäjälähtöiselle palvelullemme tuntuu olevan huikea kysyntä, sanoo Doerzin perustaja ja toimitusjohtaja Tomi Virtanen.

Sivuston tavoitteena on kerätä mahdollisimman kattavasti yritysten tuotteita samalle alustalle, jotta matkailija löytää laajasti tekemistä saaristossa. Yrittäjä syöttää tuotteensa järjestelmään itse ja voi seurata toteutuneita ostoja.

Doerz Co Oy on suomalainen matkailualan teknologiayritys, joka tarjoaa matkailijoille aitoja kohtaamisia paikallisten kanssa. Alustansa avulla yritys välittää jakamistalouden elämyksiä jo Suomessa, Virossa, Tanskassa, Hollannissa, Italiassa ja Ranskassa.