Arjessa perustaa lastensuojeluyksikön Paimioon

Avoin keskustelutilaisuus pidetään 15. helmikuuta kello 16 Paimion kaupungintalolla.

PAIMIO. Arjessa Oy on solminut aiesopimuksen Paimion Seudun Vanhustenkotiyhdistyksen kanssa Askalan tyhjilleen jääneen palvelutalokiinteistön ostamisesta.

Arjessa suunnittelee Paimioon lastenkotiyksikköä, johon tulisi kaksi ryhmäkotia alle 18-vuotiaille. Lastensuojeluyksikkö tarjoaa turvallisessa ympäristössä vahvasti resursoituja palveluita lastensuojelun vaativimpiinkin tilanteisiin. Toiminta tulee työllistämään noin 20 sosiaalialan ammattilaista.

– Arjessa-yhtiöllä on vankka kokemus lastensuojelusta. Toiminta perustuu vaikuttavaan vastuullisuuteen ja arvoihin. Jatkossa arvioimme muiden lapsi- ja perhepalveluiden tarpeen alueelle, sanoo toimitusjohtaja Pasi Kohtala.

Paimionmarkiksi nimetty yksikkö aloittaa toimintansa vaiheittain, viimeistään kesän jälkeen. Sitä ennen Arjessa remontoi tilat käyttötarkoitukseen sopiviksi.

Arjessa Oy:n, Paimion kaupungin ja Paimion Seudun Vanhustenkotiyhdistys ry:n perjantaina 15. helmikuuta kello 16 järjestämässä keskustelutilaisuudessa on mahdollisuus kuulla hankkeen etenemisestä sekä keskustella ja esittää kysymyksiä avattavan lastensuojeluyksikön toimintaan liittyen.