VG-62 muodostelmaluistelujoukkueet mitalitahdissa

Sun City Sweetsille hopeamitali ja SM-joukkue Sun City Swingille kauden parhaat pisteet

Sun City Sweets nappasi hopeamitalin Jyväskylän Lähi-Tapiola Areenalla. Kuva: Miia Ruusumo.

TAITOLUISTELU. VG-62 ry:n taitoluistelujaoston mudostelmaluistelujoukkeet kisasivat 26.–27. tammikuuta sekä kotimaassa että Ruotsissa.

Minorijoukkue Sun City Sweets luisteli yksin- ja muodostelmaluistelun 2 .lohkokilpailussa Jyväskylän Lähi-Tapiola Areenalla onnistuen upeasti ohjelmassaan.  Loppusijoitus erittäin tiukassa kisassa oli toinen sija. Myös nuori tulokasjoukke Sun City Sequins osallistui omassa sarjassaan 2. lohkon kilpailuun ja sijoittui sijalle 11/15.

Taitoluistelun keltamustaa väriä nähtiin viikonloppuna myös Ruotsin Göteborgissa, kun SM-juniorijoukkue Sun City Swing kisasi Leon Lurje Trophyssä. Joukkue ylsi kauden parhaimpaan pistesaldoonsa 136,12 (ISU), joka paransi joukkueen kauden tulosta yli 10 pisteellä. Sijoitus seitsämänneksi oli hieno suoritus, kilpailun erittäin kovasta tasosta johtuen. Muun muassa Suomen, Venäjän, USA:n ja Kanadan MM-kisajoukkeet edustivat kisassa.

Lounais-Suomen Taitoluistelun aluemestaruuskilpailut käydään Naantalin Aurinkoareenalla 9. helmikuuta. Lisäksi VG-62 Taitoluistelu järjestää Muodostelmaluistelun SM-kilpailut 2.–3. maaliskuuta Gatorade Centerissä. Koko kausi huipentuu MM-kotikisohin 12.–13. huhtikuuta Helsingissä.