Naantalin pääkirjasto siirtyy remontin tieltä väistötilaan

Seutusanomien kuva-arkisto.

NAANTALI. Naantalin pääkirjasto on suljettuna muuton vuoksi ajalla 28.1.­–3.2. ja avautuu väistötilassa 4. helmikuuta.

Tuulensuunkatu 8 -osoitteeseen sijoittuvassa väistötilassa on suppea kokoelma lainattavaa aineistoa. Pääkirjastoon jäävä aineisto suojataan remontin vuoksi, joten se ei ole lainattavissa eikä varattavissa. Vaski-kirjastojen aineistoja voi kuitenkin varata normaalisti ja lähikirjastojen palvelut ovat käytettävissä tavalliseen tapaan.

Saapuneet varaukset ovat noudettavissa väistötilassa ja sinne voi palauttaa lainoja. Pääkirjaston palautuslaatikko suljetaan 28.1. Väistötilan lisäksi lainat voi palauttaa mihin tahansa Vaski-kirjastoon ja ne voi uusia puhelimitse tai verkkokirjastossa.

Lehdet siirtyvät kahvilasta väistötilaan. Ne ovat luettavissa kahvilassa 31.1. saakka ja väistötilassa 4.2. alkaen. Tilassa on mahdollisuus käyttää asiakaskonetta ja tulostaa.

Aukioloajat muuttuvat väistötilassa olon ajaksi. Tiistaina ja torstaina suljetaan aikaisemmin, mutta vastaavasti useampana aamuna avataan jo klo 10.