Matkamessujen Luonto matkailussa -palkinto Kultaranta Resortille

Kultaranta Resort Outdoor TULI-tuote palkittiin sarjansa parhaana Matkamessuilla Helsingissä 19. tammikuuta. Kuva: Kultaranta Resort.

MATKAILU. Kultaranta Resort Outdoor luonto-ohjelmapalveluiden tuoteperheeseen kuuluva TULI palkittiin Helsingin matkamessuilla lauantaina 19. tammikuuta. Tuote valittiin oman sarjansa, yrityssarjan olemassa olevat palvelut, parhaaksi.

Kilpailuraati perusteli valintaansa esimerkiksi näin: ”Aito tarina, sisältö vastaa toteutusta, täydentää hyvin Kultaranta Resortin muuta tarjontaa omalla erilaisuudelllaan.”, ”Tuli, yksi olemassaolomme alkuaine, on harvoin matkailutuotteen keskiössä, tässä se on otettu monipuolisesti matkailutuotteeseen ja mukana myös kulttuurihistoriallinen näkökulma.”, ”Laadukas, historian kerronta toivottavasti kivojen tarinoiden muodossa.”.

Suomussalmen kunta ja Arktiset Aromit ry järjestivät valtakunnallisen Luonto matkailussa -kilpailun 25.9.–25.11.2018. Kilpailussa etsittiin luontoa, luonnontuotteita ja matkailua yhdistäviä ideoita, tuotteita ja palvelukokonaisuuksia. Tavoitteena oli saada uusia tuotteita, joiden avulla lisätä kansainvälistä kiinnostusta ja näkyvyyttä kotimaisen luonnon tarjoamista mahdollisuuksista.

Luonto matkailussa -kilpailussa tuli siis kaksoisvoitto Naantaliin, sillä myös Herrankukkaro palkittiin yrityssarjassa, konseptointivaiheessa olevasta Mertemme salaiset herkut – villikalojen matka merestä lautaselle -tuotteestaan.

TSS