Kauppakeskus Skanssiin avautuu Burger King

YRITYSUUTISET. Jo 5 vuotta Suomessa toiminut BURGER KING avaa uuden ravintolan kauppakeskus Skanssiin tänä vuonna.

– Olemme iloisia saadessamme ilmoittaa, että uusi BURGER KING aukeaa Skanssiin ensi kesän 2019 aikana. Skanssi on tärkeä osa laajentumissuunnitelmiamme, sanoo BURGER KINGin ketjujohtaja Tomi Söderström.

Tällä hetkellä Suomessa on 54 BURGER KING -ravintolaa. Laajentuminen jatkuu tänä vuonna ja suunnitelmissa on avata useita uusia BURGER KING-ravintoloita vuoden 2019 loppuun mennessä.

Kauppakeskus Skanssi viettää 10-vuotissyntymäpäiviään tänä vuonna.

– BURGER KING sopii täydellisesti Skanssiin ja se tulee olemaan hyvä lisä meidän ravintolatarjontaan. Tällä hetkellä Skanssissa on lähes 20 kahvilaa ja ravintolaa, joten jokaiselle löytyy jotakin, sanoo Skanssin kauppakeskuspäällikkö Maarit Hurme.

BURGER KING avautuu Skanssiin kesän aikana. BURGER KINGiä varten rakennetaan täysin uusi rakennus kauppakeskuksen yhteyteen. Brändiuudistusta viime vuonna valmistelleen Kauppakeskus Skanssin kehitys jatkuu vuonna 2019 ja heti alkuvuodesta kauppakeskuksen keskeltä löytyvä ravintola-alue tulee kokemaan positiivisen ja odotetun muodonmuutoksen.