Viimein lunta!

Ida Romu, Piitu Haapamäki ja Vili Haapamäki viihtyivät talven ensimmäisissä lumileikeissä.

Raision joulunavauksessa perjantaina oli rauhallista, paitsi torin kulmassa, jonne oli kasattu lasten ihastukseksi pieni lumikasa. Perinteisin menoin edenneen joulunavauksen ilonaiheena – ainakin lapsille – näyttivätkin olevan Joulupukin vierailu ja lumikasassa peuhaaminen.

Raisiolaiset Vili Haapamäki, Piitu Haapamäki ja Ida Romu säntäsivät heti torille päästyään kasan päälle touhaamaan. Lunta on selvästi odotettuja pienikin kasa oli itsessään jo joulunavaus lapsille. Lapsia joulunavauksessa ilahduttivat myös Joulupukki ja varsin suuren suosion saanut poniratsastus.

Joulunavauksenmusiikista vastasivat vuoroillaan Marianne Kantola sekä kanttoriJukka Saarinen & Viihdekuoro Kulkurit. Sari Lehti lausui Raisionseurakunnan joulutervehdyksen ja kaupungin puolesta hyvää joulua toivotti Ari Korhonen.