Kuutamokeikalle uudenvuodenaattona Naantaliin

Sunny Side Swing Band on naantalilainen big band -kokoonpano. Kuva: Mika Nurmi

Sunny Side Swing Band on naantalilainen big band -kokoonpano, jonka laulusolistina toimii Matti Mäntylä ja orkesteria johtaa Samuli Nieminen. Perinteisen uudenvuodenaaton konsertin teemana on tällä kertaa kuu.

Kuu on kiehtonut ihmisiä aina ja ollut inspiraation lähteenä joillekin kaikkein suosituimmille kotimaisille kappaleille kuten Toivo Kärjen tango Täysikuu. Konsertissa näitä ikivihreitä hittejä esitetään uunituoreina Kimmo Grönin orkesterisovituksina.

Mukana on tietysti myös tunnettuja ulkomaisia kuuaiheisia sävelmiä kuten Fly Me To The Moon, joka esitetään alkuperäisenä Frank Sinatran tunnetuksi tekemänä versiona.

Latinalaisia rytmejä ei ole unohdettu tälläkään kertaa ja niitä edustaa muun muassa Carlos Santanan Moonflower, jossa palvotun virtuoosin soolon soittaa bändin kitaristi Sami Malkamo, sovitus on kapellimestari Samuli Niemisen käsialaa.

Kuumatkailu on siis mahdollista, musiikin siivin, vuoden viimeisenä päivänä kello 18 alkaen Naantalin Kristoffer-salissa.

Konsertin kesto on noin 2 tuntia sisältäen väliajan, jolloin kahvitarjoilusta vastaa Naantalin Sydänyhdistys. Konsertin juontaa Ritva Setälä.