Kauneimpia joululauluja raskaaseen makuun Kaarinassa

KAARINA. Kaarinan kirkossa kajahtavat kauneimmat joululaulut metallisovituksina tiistaina 11. joulukuuta. Illan aikana järjestetään kaksi kello 18 ja 20 alkavaa yhteislaulun täyteistä konserttia. Musiikista vastaa turkulainen metallitrio AvAciA.

Metallisia joululauluja on kuultu Kaarinan kirkossa vuosien aikana ennenkin. Raskaalla musiikilla on vankka kannattajakuntansa, mikä on näkynyt täysinä kirkkosaleina. Kahdelle konsertille on ollut kysyntää.

– Joululaulut soitetaan lempigenren mukaisesti, biisejä saa fiilistellä ja laulaa täysillä mukana, eikä tarvitse niin välittää miltä oma ääni kuulostaa, järjestäjiin kuuluva nuorisotyönohjaaja Johanna Käppi pohtii suosion syitä.

Jos jotain kannattaa ottaa mukaan, niin ainakin korvatulpat.

– Bändi soittaa lujaa. Toki tarjoamme korvatulppia myös paikalla mahdollisuuksien mukaan, Käppi sanoo.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.