Vuoden 2018 positiivisin kaarinalainen palkitaan Kaarina-päivänä

KAARINA. Seutusanomat järjesti lokakuussa lukijaäänestyksen, jossa valittiin vuoden 2018 positiivisin kaarinalainen. Ääniä annettiin yhteensä 314, joista 70 Kaarinan messuilla ja loput netissä. Kaarinan messuilla äänestäneiden kesken arvottiin kaksi lahjakorttia voittajien itse valitsemiin kaarinalaisiin liikkeisiin. Netissä äänestäneiden kesken taas arvottiin kolme perheilmoituslahjakorttia Turun Seutusanomiin. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Seutusanomat kiittää kaikkia äänestäjiä.

Voittaja julkistetaan Kaarina-päivänä sunnuntaina 25. marraskuuta Kaarina-talolla. Juhlapäivän ohjelma alkaa Kaarina-salissa kello 13. Siellä jaetaan Kaarina-mitalit, kaupungin ansiomerkit ja nautitaan musiikki- ja runo-ohjelmasta. Noin tunnin mittaisen juhlaohjelman jälkeen alkaa Kaarina-päivän kahvitilaisuus, jonka ohjelmassa on vuoden positiivisimman kaarinalaisen julkistus ja palkitseminen.

Janica Vilen