Rattlers keikkailee Turussa 30.11.

Rattlers Raisiosta: Alkuperäiskokoonpanosta kuvassa Rinko Ruonala, Mike Jokinen ja Jouni Salovaara. Kuva: Lasse Jalonen.

Raision legendaarisen treenikämpän Pommarin suojissa harjoittelevilta Rattlersilta ja Eurooppa 3:lta tulossa uutta musiikkia.

MUSIIKKI. Raisiolainen Rattlers esiintyy Street Bar 95:ssä perjantaina 30. marraskuuta kello 21.30. Keikalle on sisäänpääsymaksu.

Rattlersin nokkamies Rinko Ruonala on innoissaan tulevasta keikasta.

– Nyt kun Rattlers 18/21 -albumin julkkarikeikasta on kulunut hetki, meillä on tarjolla uutta musiikkia esitettäväksi. Lisäksi olen kunnostautunut säveltäjänä. Tuntuu hyvältä, kun on syntynyt monta uutta biisiä lyhyessä ajassa, Ruonala kertoo.

Lavalla nähdään alkuperäisjäsenistä Ruonalan (laulu) lisäksi Mike Jokinen (kitara) ja Jouni Salovaara (basso). Kitaristi Tom Vidqvistin sijaan lavalle nousee Rauno Linja-Aho, Rattlersin entinen kitaristi.

– Rumpali Mikko Mielosen estyttyä otan rummut itse hoitoon, Ruonala lisää.

Keikkakalenteria on tarkoitus täyttää tulevan kevään aikana enemmänkin.

– Sen voin luvata, että kesällä tulemme esiintymään Raisiossa aivan varmasti, Ruonala toteaa.

Pommari vetää edelleen

Ruonala kertoo, että Rattlersin treenit pidetään luonnollisesti kotiluolassa eli Raision legendaarisen treenikämpän Pommarin suojissa.

– Jaamme treenitilat Eurooppa 3 -yhtyeen kanssa, joten harjoitusvuoroissa on vähän sumplimista, hän sanoo hyväntuulisena.

Kaarinan Piikkiöstä kotoisin oleva Eurooppa 3 harjoittelee Pommarissa odotettua paluukeikkaansa varten. Bändiltä on tulossa myös uusi albumi, josta se on julkaissut jo muutaman sinkkulohkaisun.

Katariina Mäkinen-Önsoy