Raision kirjastossa järjestetään lauantaina Minecraft-paja

RAISIO. Raision kaupunginkirjaston lasten teemalauantait jatkuvat lauantaina 10. marraskuuta kello 11–12.30. Tällä kertaa kirjastossa sukelletaan Minecraft-pelin maailmaan.

Minecraft-pajassa peliä pelataan yhdessä moninpelinä vetäjän johdolla. Pelin alussa asetetaan tavoite, jolloin tekeminen ei ole pelkästään hauskaa, vaan myös opettavaista.

Pajan toteuttaa Teachergaming LLC. Laitteiden rajallisuuden takia osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen osoitteeseen: topi.lindqvist@raisio.fi. Viestissä tulee olla osallistujan nimi, ikä ja huoltajan yhteystiedot. Paja on maksuton. Osallistujien toivotaan olevan vähintään 10-vuotiaita.

Minecraft on Mojang-yhtiön kehittämä avoimen pelimaailman peli, eli niin sanottu hiekkalaatikkopeli. Siinä voi seikkailla vapaasti luonnonvaroja keräten ja asioita rakennellen kolmiulotteisessa kuutioista rakentuvassa maailmassa. Minecraftia pelaa kuukausittain jopa 55 miljoonaa pelaajaa ympäri maailmaa.

Lasten teemalauantai järjestetään kerran kuussa Raision kirjastossa. Tapahtuman teema vaihtuu kuukausittain.