Fysioterapiakeskus Relaxion avattiin maanantaina Littoisissa

KAARINA. Kaarinan keskustassa toimiva kokonaisvaltaisia fysioterapiapalveluita tarjoava yritys Relaxion Oy on laajentanut toimintaasa Littoisiin avaamalla uuden toimipisteen Littoisten terveyskeskuksen rakennukseen Palvelutalo Värttinän tiloihin maanantaina 1. lokakuuta.

Haluamme palvella jatkossa monipuolisemmin kaarinalaisia asiakkaita ja tämä ajatus tukee uuden toimipisteen perustamista juuri Littoisiin. Littoisten alueella asuu nykyisiä asiakkaitamme ja heidän kulkuyhteydet toimipisteeseemme paranevat nyt huomattavasti. Lisäksi haluamme tarjota vahvaa fysioterapiaosaamista sekä hierontapalveluja alueen asukkaille, kertoo toimitusjohtaja Samu Kaukoranta Relaxion Oy:stä.

Palveluvalikoima Littoisten toimipisteessä on sama kuin Kaarinan keskustan toimipisteessä. Fysioterapian erityisosa-alueina ovat työikäisten ja ikäihmisten fysioterapia, alaraajafysioterapia sekä faskiakäsittelyt ja klassinen sekä urheiluhieronta.

Teemme myös koti- ja laitoskäyntejä sekä mittaamme ja myymme yksilöllisiä Jobst tukisukkia. Toimintamme perustuu aktiiviseen kuntoutukseen ja iso hoitohuonetila antaa tähän erinomaiset mahdollisuudet, jotta asiakkaat saavat harjoitella kotiohjelmaa jo toimipisteessämme, jatkaa Kaukoranta.

Littoisten toimipiste on esteetön, ilmainen pysäköintialue rakennuksen edessä invapaikkoineen mahdollistaa omalla autolla saapumisen sekä myös pyöräparkki on oven käynnin vieressä.