Piikkiöläiset ulkoboccian ykkösiksi

Eläkkeensaajien V-S piirin 21 joukkuetta ottivat toisistaan mittaa Kultanummella

Kolmannelle sijalle ulkobocciassa sijoittuneen Piikkiö I -joukkueen kokoonpanossa oli Matti Myöhänen (ylärivi vas.), Ulla Aunio, Seppo Putkonen ja Juhani Korvensyrjä (kapteeni). Turnauksen voittaneessa Piikkiö II -joukkueessa pelasivat Raija Pirttijärvi (alarivi vas.), Seppo Paimento, Jarmo Gustafsson ja Kalevi Pirttijärvi (kapteeni). Kuva: Pirjo Keto.

KAARINA. Eläkkeensaajien ulkoboccian Varsinais-Suomen piirimestariksi selvisi 7. – 8. elokuuta Littoisten Kultanummella kisoja isännöinyt Piikkiön Eläkkeensaajat ry. Kaksipäiväiseen turnaukseen osallistui Piikkiöstä kaiken kaikkiaan neljä joukkuetta, joista kaksi sijoittui palkintosijoille.

Turnauksen selvin numeroin voittaneessa Piikkiö II -joukkueessa pelasivat Kalevi Pirttijärvi (kapteeni), Raija Pirttijärvi, Jarmo Gustafsson ja Seppo Paimento. Kolmannen sijan nappasivat puolestaan Juhani Korvensyrjä (kapteeni), Ulla Aunio, Seppo Putkonen ja Matti Myöhänen Piikkiö I -joukkueesta.

Yllätyshopea meni Valtion Eläkkeensaajien ykkösjoukkueelle, jossa pelasivat Taisto Järvenpää, Kerttu Suominen, Reino Varinowski ja Matti Sarviranta.

– Yllätyksellinen oli myös piikkiöläisten sijoittuminen mitalisijoille, sillä yleensä salolaiset ovat hallinneet ulkobocciakisoja. Piikkiöläiset ovat sen sijaan olleet sisäbocciaturnauksissa vahvoilla, kisojen organisaattorina ja ylituomarina toiminut Seppo Paimento Piikkiön Eläkkeensaajista toteaa.

Paimento on tyytyväinen hyvin sujuneisiin kisoihin.

– Sää suosi ja muutenkin kaikki olivat innostuneella asenteella mukana. Kaiken kaikkiaan alkukarsintaan osallistui 21 joukkuetta, joista 10 parasta eteni turnauksen toiseen päivään aina mitalipeleihin saakka, Paimento lisää.

Piikkiö I -joukkueen kapteeni Juhani Korvensyrjä kiittelee Paimentoa hienosta järjestely- ja tuomarointityöstä kisojen eteen.

– Jo kuudetta kertaa ylituomarina toiminut Seppo on kyllä tuomari vailla vertaa. Lisäksi hän organisoi koko tapahtuman tällä kertaa aivan yksin, koska hänen pitkäaikainen sihteerikaverinsa oli estynyt tulemaan, Korvensyrjä kehuu.

Seuraavaksi piikkiöläiset eläkeläisjärjestöt kisaavat yhteisessä bocciaturnauksessa Piikkiön Pontelassa 14. syyskuuta.

Katariina Mäkinen-Önsoy