Naantali Spa Galleryssa avautui hetki taiteelle

Taiteilija Tapani Piirto kahden teoksensa, Mallioppilas (öljyväri, 2018) ja Suosion syleilyssä (öljyväri, 2018), kanssa. Kuva: Anita Aula.

NAANTALI. Naantali Spa Galleryssa on esillä ajalla 6.8.–4.11. kuvataiteilija Tapani Piirton Hetki taiteelle – A Moment for Art -näyttely. Piirto toi näyttelyn galleristi Anita Aulan kanssa suoraan Savonlinnasta, missä taiteilijalla oli jo 20. peräkkäinen näyttely Oopperajuhlien ajan.

Naantali on Piirtolle näyttelyjen merkeissä tuttu paikka jo vuodesta 1999.
– Toivottavasti näyttelyni tuo iloa ja hyvää mieltä niin hotellivieraille kuin muille taiteen ystäville. Koska näyttely on avoinna kaikkina vuorokauden aikoina ja jokaisen viikonpäivänä, se tarjoaa hyvän mahdollisuuden käydä tutustumassa taiteeseen hotellivierailun yhteydessä, Piirto sanoo.