Nousiaisten hyväntekeväisyyskonsertin tuotto ohjattiin nuorisotyöhön

"Meidän on taas kiittäminen rotareiden aktiivista panosta ja heidän hyvää verkostoitumistaan, joka mahdollisti konserttinautinnon meille jokaiselle" totesi kirkkoherra Juhana Markkula vastaanottaessaan Suomen Lähetysseuralle osoitettua lahjoitusta. Kuva: Nousiaisten Rotaryklubi.

NOUSIAINEN. Nousiaisten Rotaryklubi ja Nousiaisten seurakunta järjestivät toukokuussa Mauno Kuusiston kauneimpia lauluja sisältäneen hyväntekeväisyyskonsertin Nousiaisten kirkossa. Konsertissa esiintyi oopperalaulaja, tenori Reijo Ikonen säestäjänään vaimonsa Ulla-Stina Ikonen.

Rotaryklubista kerrotaan, että vaikka konsertti järjestettiin pikaisella aikataululla ja ajankohta ajoittui kiireisimpään kevääseen, yhteistä jaettavaa kertyi lähes 1700 euroa.

Rotaryklubi tukee omalla osuudellaan alueensa etsivää nuorisotyötä. Avustuksen kohde määräytyy myöhemmin.

– Lahjoitimme myös Nousiaisten ja Maskun koulujen kevätjuhliin stipendejä. Edellisen lisäksi kykenemme vahvistamaan vaihto-oppilastoiminnan jatkuvuutta, toteaa Nousiaisten rotaryklubin presidentti Jarmo Pahikkala.

Seurakunnan osuus lähtee Thaimaahan.

– Seurakunta tukee sen sijaan Suomen Lähetysseuran tekemää nuoriso- ja kummilapsityötä Bangkokin alueella Thaimaassa, kertoo Nousiaisten kirkkoherra Juhana Markkula.

TSS