Liedon Säästöpankki hoitaa Liedon kunnan pankkipalvelut seuraavat neljä vuotta

LIETO. Liedon kunta ja Liedon Säästöpankki ovat allekirjoittaneet keskiviikkona 27.6.2018 pankkipalvelusopimuksen, jonka mukaan pankki hoitaa Liedon kunnan maksujenvälityksen, kunnan rahahuollon sekä tarjoaa tarvittaessa kunnalle enintään 5.000.000 euron suuruisen tilapäisrahoituksen.

Pankkipalvelut kilpailutetaan neljän vuoden välein ja nyt solmittava sopimus koskee jaksoa 1.7.2018 – 30.6.2022. Sopimus käsittää kunnan maksuliikenteen lisäksi Liedon Veden maksuliikenteen. Kunnan pankkipalvelujen kilpailutukseen osallistui neljä pankkia ja Liedon Säästöpankin tarjous oli kokonaistaloudellisesti edullisin.

Liedon Säästöpankilla on vahva markkinaosuus Liedossa niin henkilöasiakkaiden kuin yhteisöjen ja yritysasiakkaiden osalta. Suurimmat yritysasiakkaat on keskitetty pankin yrityskonttoriin, mikä on parantanut yritysasiakkaiden palvelua. Pankki onkin edennyt vahvasti yhteisöjen ja yritysten pankkina.

– Hoidamme mielellämme Liedon kunnan pankkipalveluja pankin kotipaikkakunnalla. Sopimus tuli meille virallisen kilpailutuksen kautta, mutta olemme iloisia, että paikallisena toimijana pääsemme vahvistamaan hyvää yhteistyötämme kunnan kanssa, kertoo Liedon Säästöpankin pankinjohtaja Jukka Taimisto.