Leikkiseuraa ja herkuttelua tarjolla Raision Wanhan Pappilan pihalla koko kesäkuun

RAISIO. Raision seurakunnan Wanhan Pappilan puistossa vietetään kesäkuun ajan leppoisia kesäpäiviä eväsretkeillen – arkisin kello 9–13 aina 27. kesäkuuta asti. Seurakunta tarjoaa kahvit, teet ja mehut, ja puistossa on myös grillausmahdollisuus. Taitavat leikinohjaajat järjestävät päivittäin vaihtelevia leikki- ja lauluhetkiä, ja puistossa on tarjolla erilaisia leikkivälineitä, hiekkaleluja, pelejä ja monenlaista puuhaa eri-ikäisille lapsille. Isossa puistossa riittää kaikille tilaa temmeltää ja levähtää piknik-eväitä nauttien.

– Pappilan kesäpäivät on suosittu jokavuotinen alkukesän tapahtuma, jonne on vapaa pääsy eikä ennakkoilmoittautumisiakaan tarvita, kertoo seurakunnan tiedottaja Anne-Sophie Kajander.