K-Market Nousiainen saa kauppiaan Juha-Pertti Ahtisesta

NOUSIAINEN. Juha-Pertti Ahtinen ottaa haltuunsa K-Market Nousiaisen kesäkuun lopussa. Kauppapaikka on viime vuonna K-kauppiasuran aloittaneelle Ahtiselle neljäs Varsinais-Suomessa. Nousiaisten lisäksi hän luotsaa Raisiossa Ihalan K-Markettia ja Turussa Härkämäen ja Suikkilan K-Marketteja.

Ennen kauppiasuraansa Ahtinen teki pitkän uran ruokakaupan alalla edeten kärrypojasta osastovastaavaksi, osastopäälliköksi, myymäläpäälliköksi ja lopulta K-kauppiaaksi.

– Polku kauppiasuralle alkoi oikeastaan jo vuonna 1990, kun menin opiskelujen ohessa kärrypojaksi K-kauppaan. 25 vuoden aikana olen työskennellyt käytännössä jokaisella kaupan osastolla ja käynyt läpi kaikki työtehtävät, Ahtinen kertoo.

Nousiaisissa tullaan uuden kauppiaan myötä näkemään jonkin verran uudistuksia.

– Panostan K-Market Nousiaisissa vahvasti asiakaspalvelun kehittämiseen sekä kaupan visuaaliseen ilmeeseen. Valikoimista rakennan asiakkaiden toiveiden mukaisia, ja kuuntelen asiakkaiden toiveita herkällä korvalla. Pyrin myös inspiroimaan asiakkaita herätteellisillä sesonkituotteilla, sanoo Ahtinen.

Ahtisen neljä kauppaa työllistävät sesongista riippuen yhteensä noin 20 työntekijää. Tavoitteena Ahtisella on rakentaa kaupoistaan moderneja kyläkauppoja, joissa asiointi on helppoa ja palvelu rentoa ja ystävällistä.

Kauppiaan vapaa-ajan täyttävät lasten harrastukset. Kauppiaan voi tavata myös metsästä patikoimasta yhdessä vaimonsa ja koiriensa kanssa.