Vapari täyttyi perheistä vapunpäivänä

Kuva: Niina Alho.

KAARINA. Lähes kuusisataa kaarinalaista löysi tiensä Vaparissa järjestettyyn, lapsiperheille suunnattuun vapputapahtumaan 1. toukokuuta. Ohjelmassa oli kasvomaalausta, tarkkuusheittoa, temppurataa ja muuta perheen pienimmille suunnattua tekemistä. Musiikista vastasi Puppa J, jonka reggae-sävytteiset tahdit kutsuivat tanssimaan ja artisti yritti opetella nuorisolta uutta muotitanssia, ”flossausta”.

Vatsaa täytettiin grillimakkaralla, kahvion antimilla ja erittäin suuren suosion saavuttaneella hattaralla. Tilaisuus piti alun perin järjestää Hovirinnan liikennepuistossa, mutta se siirrettiin kolean ja sateisen kelin vuoksi Vapariin.

Tapahtuman järjestivät yhteistyössä Kaarinan SDP ja Vasemmistoliitto, joiden puheenjohtajat Katri Kapanen ja Niina Alho povasivatkin, kuin yhdestä suusta, mahdollisesti uuden perinteen syntyneen, koska osanotto oli näin runsas ja palaute perheiltä erittäin positiivinen.

Timo Virkkula