Iskun Talo täyttyi ääriään myöten Vapun juhlijoista Paimiossa

PAIMIO. Paimion ja Sauvon yhteinen Työväen Vappu -tapahtuma keräsi koleasta säästä huolimatta tuvan täyteen tiistaina 1. toukokuuta. Paikalle saapui arvion mukaan 160 Ihmistä. Tapahtuma järjestettiin 18 vuoden tauon jälkeen, ja onkin varmaa, että jatkoa on luvassa.

– Täysi tupa ja  kannustava palaute enteilevät tapahtuman kehittymistä tulevia vuosia ajatellen, tapahtumaa järjestänyt Marko Pekkarinen kommentoi.

Tilaisuuden avasi Sauvon Vasemmistoliiton puheenjohtaja Marko Pekkarinen, joka avauksessaan peräänkuulutti solidaarisuutta. Juhlapuheen piti SDP:n kansanedustaja Katja Taimela. Taimela suomi kovin sanoin hallituksen politiikkaa. Osansa saivat niin aktiivimalli kuin sote-kiemuratkin.

Puheiden lomassa yleisö nautti  osallistavasta teatterista ja leppoisasta musisoinnista.  Tilaisuuden päätti ”Kansainvälinen” joka kajahti komeasti yhteislauluna. Juhlaväkeä kestittiin lopuksi vielä makkaralla ja kahvilla.