Paimioon saadaan oma iltatori

Paimion Yrittäjien puheenjohtaja Salla Axelin pistää Paimiossa pystyyn Iltatorin.

PAIMIO. Paimion Yrittäjien puheenjohtaja ja Iskun talolla Sallan pajaa ja Iskun kesäkahvilaa pitävä Salla Axelin on päättänyt pistää pystyyn Paimion oman iltatorin. Iltatorit alkavat kesäkuun alussa ja niitä pidetään joka perjantai kello 15–18 Iskun talon pihalla.

– Minulla oli Iskun kesäkahvila auki viime vuonna heinä- ja elokuussa. Nyt avaan kahvilan jo kesäkuussa ja aloin miettiä, mitä kaikkea ohjelmaa tässä pihalla voisi järjestää. Keskiviikkoisin täällä on pihakirppis ja torstaisin musiikki-iltoja, ja sitten keksin, että perjantaina voisi olla iltatori, hän kertoo.

Aluksi hän lähti kyselemään mahdollisia myyjiä Facebookissa ja sai nopeasti parikymmentä kiinnostunutta mukaan. Sitten Facebook-keskustelussa nousi esiin Paimion kaupungin myyntikojut.

– Myyntikojut tulevat tänne koko kesäksi. Niihin voi olla, että joudun ottamaan varauksia, koska niitä on vain 11, mutta muuten torille ja pihakirpparille saa tulla myymään ilman ennakkoilmoittautumista viiden euron paikkamaksulla, Axelin sanoo.

Paimion virallinen tori on Kinon edessä ja sitä pidetään perjantaisin kello 7–13.

– Siellä vain ei ole ollut kovin montaa myyjää ja siksi ei ole tietysti ollut ihmisiäkään. Saa nähdä, miten iltatori ottaa tuulta alleen, mutta ainakin Facebookissa kiinnostus on ollut todella suurta, Axelin kertoo.

Janica Vilen