Armi Eliza julkaisee viidennen singlensä vappuaattona

Kuva: Armi Eliza / Armi Henriksson.

MUSIIKKI. Paraislais–kaarinalaisen Armi Elizan viides sinkkulohkaisu Piano Love tarjoilee nimensäkin mukaisesti klassista pianomusiikkia. Omakustanteen julkaisu tapahtuu vappuaattona maanantaina 30. huhtikuuta digitaalisesti muun muassa iTunes, CD Baby, Google Play ja Bandcamp -sovelluksissa.

Singlellä on kaksi uutta tunteellista vanhoja aikoja henkivää klassista kappaletta pianolla soitettuna sekä yksi vauhdikkaampi urbaani orkestraaliseen musiikkiin suuntaava pianokappale. Kaikki sävellykset ovat Armi Eliza -naisduon Armi Henrikssonin käsialaa.

Paraislaisen Armi Henrikssonin ja kaarinalaisen Katja Vanhatalon muodostamalta Armi Elizalta on ilmestynyt aikaisempina vuosina 2014–2017 kolme popahtavaa julkaisua: Saapunut on joulukuu 2014, Brave 2016 ja Musta Kivi 2017. Elektronisen genren tuotantoa ovat instrumentaalikappale Clones vuodelta 2016 sekä elektronista tanssimusiikkia edustava Valot odottaa 2014.

Nyt Piano Love -sinkulla kuullaan akustiselle pianolle sovitettu versio alkuperäisesti elektronisena ilmestyneestä Clones-biisistä, intensiivinen ja melankolinen klassinen pianokappale Opus Em sekä sinfoninen ja rytminen Orchida, joka on sinkkulohkaisun iloisin ja vauhdikkain kappale.