Perussuomalaisten lähiökiertue tulee huhtikuussa Varissuolle

VARISSUO. Turun Perussuomalaiset kiertää kevään aikana teltan kanssa lähiöissä tapaamassa turkulaisia ja kuuntelemassa heidän ajatuksiaan. Ensimmäinen tapahtuma järjestettiin lauantaina 10. maaliskuuta Turun suurimmassa lähiössä Runosmäessä. Paikalla olivat myös Varsinais-Suomen vaalipiirin perussuomalaiset kansanedustajat Kike Elomaa ja Ville Tavio.

– Perussuomalaisten kannatus vaihtelee suuresti eri äänestysalueilla, lähiöt ovat perinteisesti olleet meille vahvoja alueita. Uskon, että saamme heräteltyä lähiöiden äänestysintoa, jos olemme ihmisten tavoitettavissa ja tuomme oman poliittisen vaihtoehtomme esiin, pohtii Turun Perussuomalaisten puheenjohtaja Kai Sorto.

Seuraavaksi Turun PS:n teltta on suuntaamassa Varissuolle 28. huhtikuuta ja Pansioon 19. toukokuuta.