VG-62 järjestää muodostelmaluistelukauden lopputapahtuman viikonloppuna Turussa

Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen kolmannen kilpailun järjestää naantalilaisen VG-62:n Taitoluistelujaosto. Kuva: Kirsi Laine.

TAITOLUISTELU. Naantalin VG–62 ry:n Taitoluistelujaosto järjestää muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 3. kilpailun 17. – 18. maaliskuuta Gatorade Centerissä. Kilpailun järjestämisessä mukana on myös iso ryhmä talkoolaisia seurasta.

Samassa suurtapahtumassa luistellaan myös SM-noviisijoukkueiden hopeafinaali. Kaksipäiväiseen muodostelmaluistelun kauden lopputapahtumaan on odotettavissa 120 joukkuetta ja 2500 luistelijaa sekä satoja huoltajia ja valmentajia ympäri Suomen. Yleisömäärän odotetaan kahden päivän aikana olevan ennätyksellisen suuri.

VG–62:n Taitoluistelujaostossa aktiivisesti kilpailevia kansallisen sarjan muodostelmaluistelujoukkueita tällä kaudella ovat Tulokasjoukkue Sun City Sequins ohjelmallaan Pelimaailma, Minorijoukkue Sun City Sweets ohjelmallaan When I Grow up, Kansalliset juniorit Sun City Sound ohjelmallaan Just Give Me The Diamond Ring, Kansalliset seniorit Sun City Souls ohjelmallaan Warriors ja Masters-joukkue Sun City Shake ohjelmallaan Disco