Mielipide: Miksei Naantali saa varhaiskasvatuksen tukea?

MIELIPIDE. Miksi Naantali ei saa varhaiskasvatuksen kokeiluavustusta kuten TS:n uutisessa mainitut Turku, Salo, Taivassalo ja Somero? Ja vastaus kuuluu, että Naantalin porvariblokki Kokoomuksen johdolla ei halunnut sitä hakea, vaikka SDP ja vihreät sitä esittivät.

Tietenkin puolustellaan, että virkamiehet eivät olleet siihen valmistautuneet. Sen sijaan virkamiehet haluavat kymmenien miljoonien koulutalon uudistukset, joista uutisoidaan näyttävästi. Tai emmehän me edes tiedä, mitä keskittämiset tulevat maksamaan, kun laskelmia ei esityksiin sisälly.

Pienet lähipisteet pois ja keskitys suurempiin yksiköihin ja uusiin tiloihin. Hienoa.

Utopian kanssa puuhastelu on kivaa, arkipäivän lapsiperheiden auttaminen nyt on ankeaa!

Mikko Rönnholm, sd

Naantali