KAARINA. Palmusunnuntaina 25. maaliskuuta kello 16 ja 18 sekä hiljaisen viikon maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona kello 13 Kaarinan kirkossa soiva puolituntinen pääsiäismusikaali kertoo Jeesuksen elämästä ja pääsiäisen ajan tapahtumista erityisesti lapsille sopivalla tavalla, vanhempia unohtamatta. Tarinaa kuljetetaan Lasten virsi -kirjasta valittujen laulujen avulla.

– Haluamme jättää iloisen ja valoisan mielen, ja tuomme esiin esimerkiksi Jeesuksen ja lasten kohtaamisia, musikaalin ohjaaja Jaana Engström sanoo.

Musiikin lisäksi tarjolla on myös paljon nähtävää, ja mukana on kymmeniä esiintyjiä. Laulamassa ovat Valkeavuoren koulun musiikkiluokkien kuorot, joille on suunniteltu myös koreografiat. Lisäksi näyttelijöinä on seurakunnan vapaaehtoisia aikuisia ja lastenohjaajia.

Musikaalissa ei ole lainkaan puhuttuja vuorosanoja, sillä Engströmin mukaan musiikki on kieli, joka sopii monenlaiselle yleisölle. Pääsiäismusikaali kaikui Kaarinan kirkossa myös neljä vuotta sitten.

Esityksiin on vapaa pääsy.