Trial-pyörien show-tapahtuma kauppakeskus Myllyssä ensi viikolla

Joa Hindren on yksi tapahtuman näytöskuskeista.

RAISIO. Kauppakeskus Myllyssä järjestetään kolmantena keväänä perättäin trial-moottoripyörien ajonäytöstapahtuma 3.–4. maaliskuuta. Samassa yhteydessä toteutetaan myös vuoden 2018 uutuuksia esittelevä moottoripyöränäyttely.

Turun Seudun Moottoriurheilijat järjestämä viikonloppu sisältää useita trial- moottoripyörien ja -polkupyörien ajonäytöksiä kauppakeskuksen sisälle Myllyntorille rakennettavalla rata-alueella. Kuljettajina toimivat Suomen parhaimmistoon lukeutuvat Joa Hindren ja Timo Myöhänen sekä kaksi junioria. Mukana on myös espanjalainen fillari-trialin MM-mitalisti Javi Alonso.

Kauppakeskuksen käytäville levittäytyvä moottoripyöränäyttely esittelee mopojen, skoottereiden, kevytmoottoripyörien, moottoripyörien ja mönkijöiden uutuuksia. Nähtävillä on niin offroad- kuin katupuolen kulkuneuvoja, unohtamatta sähkötoimisia polkupyöriä. Mukana on myös moottoripyöräalan ulkopuolisia näytteilleasettajia.

Lisäksi käytäville rakennetaan lapsille sähkömopojen ajorata, jossa perheen pienimmät voivat käydä kokeilemassa sähkökäyttöisellä mopolla ajamista maksua vastaan.

– Kävijämäärä kasvoi viime vuonna ensimmäisestä järjestämiskerrasta, mikä on hieno osoitus tapahtuman kiinnostavuudesta. Kasvatamme ja kehitämme tapahtumaa jälleen. Olemme saaneet lisää näytteilleasettajia aiempaan verrattuna, joten vaikuttaa siltä, että olemme oikealla tiellä, Mylly Trialin tuottamisesta vastaava Marko Vihriä kommentoi.

Kauppakeskus Mylly Trial & Moottoripyöränäyttely on avoinna Myllyn aukioloaikojen mukaisesti ja on yleisölle maksuton.