Liedon Alkon vuoro uudistua lähimyymäläksi

LIETO. Liedon Alko suljetaan 26. helmikuuta ja avataan uudella ilmeellä perjantaina 2. maaliskuuta kello 9. Ovien ollessa kiinni Alko remontoidaan uuden konseptin mukaiseksi lähimyymäläksi, joka on kompakti ja helposti hahmotettava myymälä läheisellä ja paikallisella palvelulla.

– Liedon myymälän remontin yhteydessä uudistetaan myymälän ilmeen lisäksi myös valikoima raikkaaksi. Tuotteiden vaihtuvuutta lisätään, ja tavoitteenamme on palvella vieläkin paremmin niin läheltä kuin kaukaakin tulevat asiakkaamme, kertoo Lounais-Suomen aluepäällikkö Juha Laanti.

Liedon Alkon valikoima koostuu nyt ja vastaisuudessa noin 1100 tuotteesta, joista viinejä on 600, panimotuotteita 200 ja väkeviä 300. Myymälä toimii myös verkkokaupan noutopisteenä, joten tarjolla on näin noin 7500 tuotteen koko valikoima.

Myymälä kuuluu palvelupäällikkö Heidi Jokisen myymäläryhmään yhdessä Auran ja Raision keskustan myymälöiden kanssa. Henkilökuntaa näissä myymälöissä on kaikkiaan keskimäärin kuusitoista. Maaliskuun alusta lähtien Liedonkin Alkon perjantain aukioloaika pitenee: Palvelu jatkuu yhdeksään nykyisen kahdeksan sijaan.

Myymälöiden ympäristövaikutusten vähentäminen on yksi Alkon vastuullisuusohjelman 2020 kolmesta kärkitavoitteesta. Käytännössä tämä merkitsee esimerkiksi, että myymälöitä uudistettaessa vaihdetaan vanhat kohdevalot uusiin energiaa säästäviin led-valaisimiin.