Tehoklooraus etenee Nousiaissa suunnitelmien mukaan – veden käyttökielto on voimassa edelleen

NOUSIAINEN. Runkovesijohdon tehoklooraus Nousiaissa sujuu suunnitelmien mukaan. Kiinteistöjen sisäisen putkiston veden juoksutuksen voi aloittaa aikaisintaan torstaina 8.2.2018 klo 9. Veden käyttökielto on edelleen voimassa!

Kiinteistöt on jaettu sukunimen perusteella ryhmiin, joille on lisäksi annettu kellonaikoja huuhtelun suorittamiseksi. Tämä on tarpeen, jotta verkoston paine ja vesimäärä riittävät koko kunnan alueelle.

Torstaina kunnan alueella kiertää SPR:n, Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa), vesihuoltolaitoksen henkilöstöä sekä muita vapaaehtoisia, jotka varmistavat, että annetut ohjeet on ymmärretty oikein. Heillä on päällään tunnisteliivit sekä mukanaan henkilöllisyyden osoittava asiakirja.

Lämminvesivaraajien sulkeminen/tyhjentäminen/huuhtelu ei ole tarpeen.  Huuhteluaikataulusta tiedotetaan myöhemmin erikseen.

Veden juoksutus ei koske Valpperin aluetta (Pihlavantiestä Valpperin suuntaan). Valpperin alueella vesi on edelleen keitettävä.